:?:
5 posters
Dövlət başçısı olsan ilk əmrin nə olardı ? )
Admin- Admin
- İsmarıc sayı : 425
Registration date : 03/11/08
naive girl- İsmarıc sayı : 121
Registration date : 01/12/08
shishkolari vezifeden cixrtdirb yerine halal zehmetiyle oxuyub tehsil almis bacariqli asagi tebeqenin insanlarindan teyin ederdim)))
Admin- Admin
- İsmarıc sayı : 425
Registration date : 03/11/08
Nəqliyyatı yoluna qoydurtardim ))
naive girl- İsmarıc sayı : 121
Registration date : 01/12/08
onuncun senin dovlet bascisi olmagina ehtiyac yoxdur)))men dovlet bascisi olaram seni de neqliyyat naziri teyin ederem)))
Real_Master- İsmarıc sayı : 113
Registration date : 25/11/08
ilk emrim ? :bounce: :bounce: .....
polislerin maawlarini azaldim, muellimlerin maawini ve telebelerin stpendiyasini artirardim ...Birde yol cekenlere deyerdim ki, yolu asvalt vurmamiwdan qabaq su, qaz ve.s borulari qoyun sonra asvalt cekin :lol: :lol: :lol: .. Bizim millet evvelce yolu asvalt cekirler sonra yadlarina duwur ki, burdan su borusu kecmelidir :lol: ...ag elemedim ki ?...
polislerin maawlarini azaldim, muellimlerin maawini ve telebelerin stpendiyasini artirardim ...Birde yol cekenlere deyerdim ki, yolu asvalt vurmamiwdan qabaq su, qaz ve.s borulari qoyun sonra asvalt cekin :lol: :lol: :lol: .. Bizim millet evvelce yolu asvalt cekirler sonra yadlarina duwur ki, burdan su borusu kecmelidir :lol: ...ag elemedim ki ?...
Pascalino- İsmarıc sayı : 25
Registration date : 26/11/08
Olkenin ideal bi olkeye cevirmek ucun elimden gelen her hiyleni fikirleserdim.....
Aykam- İsmarıc sayı : 6
Registration date : 27/10/09
Aclıq olsun kef olsun
» Dövlət başçısı İlham Əliyev ABŞ-ın Xarici Əlaqələr Şurasının üzvlərini qəbul edib
» Ölkəmizdə informasiya cəmiyyəti qurulur və bu siyasət dövlət başçısı tərəfindən uğurla həyata keçirilir
» Admin olsan.... (admin olsan ne ederdin?)
» Formunuz olsa adı nə olardı ..??
» Azərbaycan: Müstəqil İslam və Dövlət
» Ölkəmizdə informasiya cəmiyyəti qurulur və bu siyasət dövlət başçısı tərəfindən uğurla həyata keçirilir
» Admin olsan.... (admin olsan ne ederdin?)
» Formunuz olsa adı nə olardı ..??
» Azərbaycan: Müstəqil İslam və Dövlət