Bizim foruma xoş gəldiniz! Daha çox şey öyrənmək və gözəl vaxt keçirmək üçün qeydiyyatdan keçin !

Join the forum, it's quick and easy

Bizim foruma xoş gəldiniz! Daha çox şey öyrənmək və gözəl vaxt keçirmək üçün qeydiyyatdan keçin !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Əyləncə və İnformasiya texnologiyaları forumuna xoş gəlmisiniz !

Dünya şöhrətli alim Lütfi Zadənin AMEA İnformasiya Texnologiyaları İnstitutunun direktoru, AMEA-nın müxbir üzvü Rasim Əliquliyevə məktubu 03/12/2008

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

İsmarıc sayı : 425
    Registration date : 03/11/08

Dünya şöhrətli alim Lütfi Zadənin AMEA İnformasiya Texnologiyaları İnstitutunun direktoru, AMEA-nın müxbir üzvü Rasim Əliquliyevə məktubu 	03/12/2008 Empty Dünya şöhrətli alim Lütfi Zadənin AMEA İnformasiya Texnologiyaları İnstitutunun direktoru, AMEA-nın müxbir üzvü Rasim Əliquliyevə məktubu 03/12/2008

Yeni mövzu  Admin 3/12/2008, 3:20 am

Hörmətli professor Əliquliyev,

Göstərdiyiniz xoş, səmimi münasibətinizə və qiymətli vaxtınızı mənə ayırdığınıza görə Sizə təşəkkürümü bildirirəm. Sizinlə müxtəlif məsələləri müzakirə etmək mənim üçün xoş idi, fəaliyyətinizlə bağlı müəyyən təsəvvürlərə malik oldum. Bakıya səfərim zamanı eşitdiklərim və gördüklərim məni valeh etdi. Ölkədə müşahidə olunan tərəqqi hər yerdə aydın hiss olunurdu. Sevinc hissi ilə bildirirəm ki, qədim ənənələrdən olan elm və mədəniyyətə hörmət hələ də mövcuddur. Bu, mənim unudulmayacaq səfərlərimdən biri idi.

Xoş arzularla,
    Lütfi Zad

http://ict.az/

.

Forum saatı: 21/11/2024, 3:11 am