Isterdim mashinim olsun
+2
waves
REPER
6 posters
Isterdim ki.....
waves- Admin
- İsmarıc sayı : 15
Registration date : 31/03/09
- Post n°2
Mende isteyirem
Mende isteyirem ama gerek calishasanki almaga mueyyen vesaitin olsun
NARMISHA- İsmarıc sayı : 9
Registration date : 06/06/09
- Post n°3
Geri: Isterdim ki.....
isterdimki oxumaya oxumaya imtahanlardan yuksek qiymet alim
Admin- Admin
- İsmarıc sayı : 425
Registration date : 03/11/08
- Post n°4
Mende ele sheyler cox isteyirem, hansin deyim?:)
pessimist- İsmarıc sayı : 43
- Post n°5
isterdim ki hekim olum..ama bu cox gecikmis bir istekdir(((
Admin- Admin
- İsmarıc sayı : 425
Registration date : 03/11/08
- Post n°6
pessimist yazıb:isterdim ki hekim olum..ama bu cox gecikmis bir istekdir(((
Məncə heçnə üçün gec deyil..
- Post n°7
men de isterdim ki gec olmasin ama neyleyim ki cox gecdi..((((indi men durub tezeden universitet oxumaq istesem anam baslayacaq ki senin tay-tusunun filan qeder usaqi var indi senin usaq derdi ceken vaxtindir yoxsa ders oxuyan))))lazim olan serait olmayandan sonra hec neye de heves qalmir(((
- Post n°8
pessimist yazıb:men de isterdim ki gec olmasin ama neyleyim ki cox gecdi..((((indi men durub tezeden universitet oxumaq istesem anam baslayacaq ki senin tay-tusunun filan qeder usaqi var indi senin usaq derdi ceken vaxtindir yoxsa ders oxuyan))))lazim olan serait olmayandan sonra hec neye de heves qalmir(((
inanki daxil olub oxusan her sheye chox peshiman olacaqsan.hech de her shey dushunduyu kimi olmayacaq.yeni ne qeder gec deyil isteyinden vaz kech :)
Cavan_oglan- İsmarıc sayı : 32
Registration date : 25/11/08
- Post n°9
necede urek direk verirsiiiz!
- Post n°10
urek direk vermirem heyatin aci realligin deyirem sadeceCavan_oglan yazıb: necede urek direk verirsiiiz!
- Post n°11
pis cixmasin menim isteham bir az ya da cox boyukduree)))))men burda yox xaricde tehsil almaq isteyirem ve bizim hekimler kimi kimise bedbext yox xosbext etmek isteyirem))))her seyde eqoist olmasam da burda bir az eqoist olacam, cunki birinci oz yaxinlarimdan baslamaq isterdim...senin neyi nezerde tutdugunu bilirem.onu duz deyirsen hec bir agilli Azerbaycanda Tibb Universitetinde tehsil almaq istemez)))))
- Post n°12
he bu bashqa mesele onu men de arzulayiram.inshallah xeyirlidise olar sizinchun :)pessimist yazıb:pis cixmasin menim isteham bir az ya da cox boyukduree)))))men burda yox xaricde tehsil almaq isteyirem ve bizim hekimler kimi kimise bedbext yox xosbext etmek isteyirem))))her seyde eqoist olmasam da burda bir az eqoist olacam, cunki birinci oz yaxinlarimdan baslamaq isterdim...senin neyi nezerde tutdugunu bilirem.onu duz deyirsen hec bir agilli Azerbaycanda Tibb Universitetinde tehsil almaq istemez)))))
- Post n°13
Amin!Rebbim her kese en xeyirlisini nesib etsin!