Bir yığıncaqda dostlar arasında hər kəs həyatından gəlib keçən sevgisindən danışsın deyilib.
Başdakı danışmağa başlayıb həyatından gəlib keçən eşq hekayəsini. Sonra ikinci, üçüncü sıra dördüncüyə gəlib.
Dördüncü məni keçin deyib.
Beşinci davam edir.
Hər kəs danışdıqdan sonra təkrar başlayıblar, başlarına gələn ikinci eşqlərini danışmağa.
Sıra dördüncüyə gəldiyində yenə məni keçin deyir.
Beləliklə bir- iki tur davam edir..
Üçüncü tur gəlir, sıra yenə dördüncüdə.
Yenə məni keçin dediyi zaman içlərindən biri olmaz deyir. Bu dəfə başından gəlib keçən eşq hekayəni danışacaqsan.
Bax biz üçüncü dəfə danışdıq.
Dördüncü hər birinin gözlərinə baxıb onları incəliyə - incəliyə süzdükdən sonra ağır – ağır danışmağa başlayır.
Hə dostlar siz həyatınızdan gəlib keçən bir eşq hekayənizi danışdınız. Mənim də həyatıma bir eşq gəldi, amma keçmədi ki....
Mən sizlərə nəyi danışım ?
Hər kəs susdu.
Elə bir eşq gələr də gedərmi heç?
Keçərsə eşq olmaz deyib.
Hər kəs özünə bir dərs götürür bundan. Və bu eşq hekayəsi turuna davam edə bilməyirlər.
Eşqin gücüdür dənizlərə yol eləyən.
Dağları, daşları aşdıran.
Əgər belə olmasaydı eşqə kim bu qədər dözə bilərdi?
Gündəlik tutqulara eşq deyənlər var.
Amma bilmirlər ki, eşq bazara qədər deyil, məzara qədərdir.
Günlük tutqular bəlkə sevgilidir, amma aşiq olduğunuz gərçək yardır.
Başdakı danışmağa başlayıb həyatından gəlib keçən eşq hekayəsini. Sonra ikinci, üçüncü sıra dördüncüyə gəlib.
Dördüncü məni keçin deyib.
Beşinci davam edir.
Hər kəs danışdıqdan sonra təkrar başlayıblar, başlarına gələn ikinci eşqlərini danışmağa.
Sıra dördüncüyə gəldiyində yenə məni keçin deyir.
Beləliklə bir- iki tur davam edir..
Üçüncü tur gəlir, sıra yenə dördüncüdə.
Yenə məni keçin dediyi zaman içlərindən biri olmaz deyir. Bu dəfə başından gəlib keçən eşq hekayəni danışacaqsan.
Bax biz üçüncü dəfə danışdıq.
Dördüncü hər birinin gözlərinə baxıb onları incəliyə - incəliyə süzdükdən sonra ağır – ağır danışmağa başlayır.
Hə dostlar siz həyatınızdan gəlib keçən bir eşq hekayənizi danışdınız. Mənim də həyatıma bir eşq gəldi, amma keçmədi ki....
Mən sizlərə nəyi danışım ?
Hər kəs susdu.
Elə bir eşq gələr də gedərmi heç?
Keçərsə eşq olmaz deyib.
Hər kəs özünə bir dərs götürür bundan. Və bu eşq hekayəsi turuna davam edə bilməyirlər.
Eşqin gücüdür dənizlərə yol eləyən.
Dağları, daşları aşdıran.
Əgər belə olmasaydı eşqə kim bu qədər dözə bilərdi?
Gündəlik tutqulara eşq deyənlər var.
Amma bilmirlər ki, eşq bazara qədər deyil, məzara qədərdir.
Günlük tutqular bəlkə sevgilidir, amma aşiq olduğunuz gərçək yardır.