Bizim foruma xoş gəldiniz! Daha çox şey öyrənmək və gözəl vaxt keçirmək üçün qeydiyyatdan keçin !

Join the forum, it's quick and easy

Bizim foruma xoş gəldiniz! Daha çox şey öyrənmək və gözəl vaxt keçirmək üçün qeydiyyatdan keçin !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Əyləncə və İnformasiya texnologiyaları forumuna xoş gəlmisiniz !

2 posters

Maraqli yalan Faktlari :) (Mən dostumun qızına heç yan baxmaram ( düz baxaram :-) ))

Real_Master
    Real_Master

İsmarıc sayı : 113
    Registration date : 25/11/08

Maraqli yalan Faktlari :) (Mən dostumun qızına heç yan baxmaram ( düz baxaram :-) )) Empty Maraqli yalan Faktlari :) (Mən dostumun qızına heç yan baxmaram ( düz baxaram :-) ))

Yeni mövzu  Real_Master 3/1/2009, 3:06 am

Maraqli yalan Faktlari :)

1.Mənə sənin daxili gözəlliyin maraqlıdır ( meymuna oxşasan da olar :-) )
    2. Səndən başqa heç kimi sevməmişəm ( kim bilir heç sayını bilmir :-) )
    3. Mən dostumun qızına heç yan baxmaram ( düz baxaram :-) )
    4. Elə məndə indi əlimdə sənə zəng vururdum
    5. Balansımda kontur qalmıyıb yoxsa zəng vuracaqdım ( bəlkədə yarım saat deyil yükləyib :-) )
    6. Səndən başqa gözüm heç kimi görmür (çünki həmən yerdə ondan başqa heç kim yoxdur ki görə də)
    7. Gəlsin üzünədə deyərəm, arxadan danışmağı sevmirəm
    8. Pulun sözümü olar heç aramızda, vacib olan insanlıqdı ( mühüm olan qədəridi :-) )
    9. Sən adboy ver mən sənə zəng vurum (zəng vuransan cavab verməmiş adboy verib zəng vur :-) )
    10. Elə indi məndə səni fikirləşirdim ( amma kim bilir nə cür :-) )
    11. Yollar bütün propkadı ona görə gecikdim ( o biri qız imkan versəydi vaxtında çatardı )
    12. Gözələ hər şey yaraşır ( ay qız nə gündəsən )
    13. İnan heç nə istəmirəm, sən özün mənə böyük hədiyyəsən ( amma ürəyindən gəl gör nələr keçir :-) )
    14. O qız ölür mənim üçün ( halbuki özüdü qıza hayıl mayıl olub qır saqqız kimi yapışan )
    15. Bax o oğlan məni sevir mənə elçi göndərdi getmədim ( üstünü vurmuyun heç oğlan qızı tanımır haa :-) )
    naive girl

İsmarıc sayı : 121
    Registration date : 01/12/08

Maraqli yalan Faktlari :) (Mən dostumun qızına heç yan baxmaram ( düz baxaram :-) )) Empty Geri: Maraqli yalan Faktlari :) (Mən dostumun qızına heç yan baxmaram ( düz baxaram :-) ))

Yeni mövzu  naive girl 11/1/2009, 3:50 am

sag ol.. Gulur superdi..
    Real_Master
    Real_Master

İsmarıc sayı : 113
    Registration date : 25/11/08

Maraqli yalan Faktlari :) (Mən dostumun qızına heç yan baxmaram ( düz baxaram :-) )) Empty Geri: Maraqli yalan Faktlari :) (Mən dostumun qızına heç yan baxmaram ( düz baxaram :-) ))

Yeni mövzu  Real_Master 11/1/2009, 7:06 am

naive girl yazıb:sag ol.. Gulur superdi..

twk Cool

Sponsored content

Yeni mövzu  Sponsored content

Forum saatı: 21/11/2024, 2:50 am